Bad Boys Haarden

gas-sminia-openhaarden

Stoere Bad Boys Brand Haarden en BBQ's

Sminia Haarden verkoopt met het Badboysbrand hele stoere robuuste buitenhaarden met BBQ functie. Het merk kenmerkt zich met door de grove blokkige ontwerpen, stoere lasnaden en tralie roosters. Een super gave eyecatcher om een pittig vuurtje op te stoken. De haarden zijn bovendien altijd 100% uniek door dat ze met de hand vervaardigd worden door gedetineerden uit verschillende gevangenissen.

Op de meeste van deze stevige bad boy haarden buitenhaarden is ook prima te BBQ op de meegeleverde BBQ roosters, dus eerst heel mannelijk een vuurtje stoken om vervolgens op het smeulende hout een dikke T-Bone grillen is geen probleem! Ook zijn de haarden geschikt voor kolen en briketten die op een aantal modellen in de aslade gekieperd kunnen worden!

100% Made in Jail

Badboysbrand doet er niet schimmig over; al hun producten komen uit de gevangenis. Wat de gedetineerden gedaan hebben weten zij niet en daar gaat het bij Badboysbrand ook niet om. Het gaat om eigenwaarde creëren en een mooi product lassen. Bas van der Landen is reclameman en de ondernemer achter BadBoysBrand – Made in Jail.

Toen hij tijdens een bezoek aan de gevangenis in Heerhugowaard een industrieel vormgegeven haard zag staan, gemaakt door een gedetineerde, kwam hij op het idee van BadBoysBrand: het maken en verkopen van barbecues, tuinhaarden en ‘echte mannendingen’, honderd procent gemaakt in de bajes.

gas-sminia-openhaarden

Black Beast

Thumbs Up

Bad boy haarden

Hercules

Thumbs Up Gate

Bad boy haarden

Firestarter

Sparta

Bad boy haarden

Mini Me

Bad boy haarden

Sparta Gate

ONZE SHOWROOM

BEKIJK DEZE STOERE COLLECTIE

Kom gerust langs in onze showroom en bekijk deze stoere bad boys zelf!