sminia-haarden-faber-hemskerk-houthaard-gashaard-header-merken

barbas-haarden-sminia-openhaarden-beverwijk

Barbas houthaarden

Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en vandaag de dag hét merk voor houtgestookte haarden. Alle haarden worden door Barbas zelf ontwikkeld en klantspecifiec geproduceerd in Nederland.

De houthaarden geven duurzame warmte.  Grondig onderzoek naar het verbrandingsproces heeft geleid tot een optimaal beheer van het houtverbruikhogere rendementen en lagere emissies. Daarnaast zorgen hoogwaardige, stijlvolle materialen zoals keramisch beton en staal voor jaren onbezorgd haardplezier.

Bellfires gashaarden

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden sinds 1928 door Bellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.

De focus van onze gashaarden ligt op veiligheid & design. Veiligheid wordt integraal geborgd in het ontwikkelproces wat heeft geleid tot diverse patenten. De vele afwerkmogelijkheden resulteren in het kenmerkend Bellfires design; stijlvol en tot in detail afgestemd op uw woonstijl.

Bellfires haarden bieden de open haard sfeer met het gemak van een gashaard: u controleert het vuur met uw afstandsbediening.

bellfires-haarden-sminia-openhaarden-beverwijk

kal-fire-haarden-sminia-openhaarden-beverwijk

Kal Fire

Kal-fire is een Nederlands familiebedrijf in houthaarden, gashaarden, designs en schouwen. Het bedrijf werd in 1981 door de heer en mevrouw Van Melick opgericht en heeft, ondanks de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt, nooit iets van dat karakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij de klanten, dealers en producten en in een lange termijn visie die het mogelijk maakt te blijven innoveren. Inmiddels is een volgende generatie Van Melick het bedrijf binnen gekomen.

Mensen met een warm hart voor haarden en kachels en een eigentijdse visie op design en techniek. Ook zij staan persoonlijk garant voor kwaliteit en service. Het maakt van Kal-fire een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid van een familiebedrijf.

Have Verwarming

Het mooiste in huis. Dat is de slogan van HAVE Verwarming. Het is de beste samenvatting van hun filosofie. Het middelpunt van uw interieur, het hart van uw huis! Die passie voor vuur voelen ze al sinds 1883.

Als groothandel en importeur hebben ze bovendien het mooiste in huis.
Have levert Kachels,haarden en schouwen én de bijbehorende afvoermaterialen uit voorraad.

have-haarden-sminia-openhaarden-beverwijk

faber-haarden-sminia-openhaarden-beverwijk

Faber

Het merk Faber is onderdeel van Glen Dimplex Benelux en o.a. producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden.

Helex

Helex presenteert een uitgebalanceerd assortiment aan hout- en gasgestookte haarden, schouwen, haardelementen en aanverwante artikelen. Stuk voor stuk uitblinkend in kwaliteit, rendement en design.  Als fabrikant-importeur garandeert Helex bovendien dat elke haard in het assortiment voldoet aan de strengste Europese emissienormen. Helex haarden zien er dus niet alleen mooi uit maar zijn ook nog eens technische hoogstandjes. Een haard van Helex brengt veel stookplezier en sfeer in huis en is voorzien van een aangenaam prijskaartje. Helex werkt alleen samen met gerenommeerde fabrikanten en partners die een vlekkeloze reputatie opgebouwd hebben.

helex-haarden-sminia-openhaarden-beverwijk

Overige-merken-sminia-haarden

Overige merken

Naast bovengenoemde merken waar wij dealer van zijn, kunnen wij u natuurlijk ook voorzien van de levering en installatie van uw gewenste merken. Denk daarbij aan onder andere de volgende merken:

/ Anyfire / Bocal / Dovre / DRU / Efel / Element4 / Faber / Godin / HAVE / Janus / Janus2 / K-Stove  / Nestor Martin / Olsberg / Pelgrim / Sperterm / Surdiac / Thermocet / Wanders / Happy Cocooning / BadBoysBrand /